Safari Pasta Modelleri

Son zamanların en çok tercih edilen modellerinden olan safari ve hayvanlar alemi pastalarını, sitemizde genişce bir yer kaplıyor.Sizler için sitemizde bulunan ve en çok satılan safari pasta konseptlerini bir araya getirdik. Fiyat bilgisi ve sipariş için resim üzerine tıklayarak veya sitemizde bulunan arama kısmına safari yazarak sizde burdaki modellere erişim sağlaya bilirsiniz. Seçmiş olduğumuz modellerin altında ürün kodlarını sistem üzerine yazarakta direk olarak o modele de erişim sağlaya bilirsiniz.

safari pastasıSafari Pasta ModelleriSafari Konsept Pasta hayvanlar alemi pasta tasarımıSevimli Hayvan pastasısevimli hayvanlar doğum günü pastasıMaymum ve safari pastası

Şeker hamurlu pasta modellerimizin dışında daha uygun fiyata resimli pasta modellerimiz bulunuyor. Kendi tasarımlarımızı aynı şekilde resimli pastalar üzerinde de oluşturmaya başlıyoruz. Dilerseniz sitemizde bulunan resimli pastalar dan seçebilir veya kendi göndermiş olduğunuz özel tasarım bir resmi direk olarak pastanın üzerine yerleştire biliriz.

resimli safari pasta modellerisafari resimli pasta modelleri Safari konsept tasarımıaslan pastası

Safari Doğum Günü Parti Tasarımı

Doğum günü partilerinde konspt tasarımı için gerekli materyallar çok önemli. Bütünü ile mükemmel bir tasarım oluşturmak için ayrıntılar çok çok önemlidir. Konsept partilerde pastanız istediği kadar güzel olsun konsept tasarımınız yeterli değilse eğer kesinlikle masa üzerinde güzel durmayacaktır. Bunun için kulanılacak olan konsept ürünleri ve diğer materyaller çokca önemlidir.

Sitemizde olan modellerin dışında özel tasarım pastalarda yapıyoruz. İnternet üzerinden bulduğunuz veya beğenmiş olduğunuz pastaları bize whatsapp üzerinden göndererek özel tasarım pastalar hakkında da bilgi alabilirsiniz. Sipariş için ortalama temrin süresi 3 gündür. Yani beğenmiş olduğunuz pastayı en geç 3 gün önceden sipariş vermeniz gerekiyor. Konsept tasarım yapmak isterseniz eğer en geç 1 hafta önceden bütün malezemelerinizi hazır şekilde bulundurmanız sizler için daha iyi olucaktır. İsterseniz internet üzerinden tek tek modelinize göre alışveriş yapabilir ve bütün olarak hazır konsept siparişi verebilirsiniz.

safari pasta konseptleri

Pasta İçeriği Seçimi;

Konsept Doğum Günü Partilerinde içerik seçerken dikkat etmeniz temel hususlardan biri pastanın ne kadar süre dışarıda duracağı ve pastanın kaç katlı olduğudur. İçerik kısmını buna göre seçmek daha iyi olacaktır. Yüksek ve uzun olan pasta modellerimizde meyveli pasta kesinlikle tavsiye etmiyoruz.İki katlı tekli alçak pastalarda tercih edilebilir ama yinede dışarda uzun süre durmaması gerekiyor. Uzun süre dışarıda duracak olan pastalar için Çikolatalı veya Antep Fıstıklı Çikolatalı tavsiye ediyoruz.