Anneler Gününe Özel Pasta Modelleri

Anneler gününün her sene Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanması adet haline gelmiştir. 1955’ten beri Türkiye’de kutlanan anneler günü, hem genç hem de yetişkin anneleri oldukça mutlu eder. Anneler günü kutlamalarında; yaş pasta, çiçek ve hediye üçlüsü tercih edilir. Sayfamız üzerinden anneler gününe özel pasta modelleri incelenerek, şık tasarımlar arasından tercihte bulunabilirsiniz. Bu sayede en değerli varlığımız olan annelerin yüzünde en içten tebessüm ortaya çıkacaktır.

Resimli Anneler Günü Pasta Modelleri

Resimli pasta modelleri, gönüllerde taht kurmanın en sevimli yoludur. Bu nedenle anneler gününde klasik pastalardan ziyade, resimli olanları tercih edebilirsiniz. Böyle bir pasta ile annenizin karşısına çıkmanız onun çok mutlu olmasına sağlayacaktır.

Resimli pasta tercihinde bulunurken, annenizin en güzel çıktığı fotoğrafı tercih edebilirsiniz. Fakat isterseniz ailece çekindiğiniz fotoğrafları pastaya bastırabilirsiniz. https://www.pastasipariset.com/ sizler için en güzel resimli pastaları özenle hazırlar. Bu sayede damaklarda güzel bir lezzet oluşurken, gözlerde de mutluluk gülümsemesi meydana gelir.

Konsept Anneler Günü Pastası

Hiç düşündünüz mü annenizin en sevdiği şeyin ne olduğunu? Elbette bir anne için çocuklarından öte hiçbir şey yoktur. Ancak ikinci sırada: Çeşit çeşit kıyafetler, makyaj malzemeleri ve küçük ev aletleri yer alır.

Annenizin sevdiği şeylere uygun pasta sipariş edebilirsiniz. Zengin ürün konseptlerimiz bulunmaktadır. Bunlar arasında; meslek, çiçekli, kurdeleli, harfli, sevimli hayvan figürlü ve nostaljik çeşitler ilgi çeker. Özel bir yazı ile yaptırabileceğiniz pasta seçenekleri sayesinde biricik annenize, unutulmaz bir anneler günü yaşatabilirsiniz.

Çiçekli Anneler Günü Pastası

Çiçeğe “hayır” diyebilecek hiçbir kadın yoktur. Özellikle bu çiçek, pastanın üzerine özenle yapıldıysa… Anneler günü pastalarının çiçekli modelleri de bulunur. Bu modeller farklı renklerde satışa sunulur. Genellikle gül ve papatya sıklıkla tercih edilen pasta süslemeleri arasında yer alır.

Harfli Anneler Günü Pastası

Pastanın süsleme detayları oldukça önemlidir. Kişiye özel pastalarda, üzerine düşünüldüğünün ve uğraş verildiğinin en önemli göstergesi harf sembolleridir. Annenizi mutlu etmek için, isminin baş harfinden oluşan özel bir pasta yaptırabilirsiniz. Ayrıca, pastanızı damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Bunun için pastanın modeline karar verdikten sonra; içeriğini seçmeniz gerekir. Pasta lezzetleri; çikolatalı, mevsim meyveli, muzlu, frambuazlı ve çilekli başta olmak üzere birçok seçeneğe sahiptir. Beğendiğiniz pasta modeli ne olursa olsun, içeriğine kendiniz karar verebilirsiniz. Lezzetin ne olacağına karar verdikten sonra; hem pasta tabanına hem de ayrı bir kâğıda not eklettirebilirsiniz.

Lezzetli Pasta Seçimleri

Anneler günü pastası seçiminde bulunurken kaç kişilik olduğuna dikkat etmeniz gerekir. Eğer kalabalık bir aileyseniz 10-15 kişilik pasta seçeneklerimize göz atabilirsiniz. Özenle hazırladığımız pastalar kısa sürede teslim edilir. Bu sayede vakit kaybetmeden hazırlıklara başlayabilirsiniz.

Ayrıca pasta seçiminizi yaptıktan sonra özel olarak not hazırlayabilirsiniz. Bu sayede anneler gününün en önemli sözünü pastaya yazdırarak unutulmaz bir gün yaşatabilirsiniz.