Doğum Günü İçin Resimli Pasta Önerileri
Doğum günlerinde birçok yaş pasta çeşidi tercih edilir. Bu pasta çeşitlerinin lezzeti kadar görselliği de birbirinden ayrılır. Pastacılık sektöründe her sene yeni bir süs moda olur. Yaklaşık 10-15 yıllık bir sürede de resimli pastalar popülerliğini sürdürür. Resimli pastaların birçok çeşidi vardır. Bu çeşitler, pastaya iştah açıcı ve esprili bir görünüm verir. İşte doğum günü için resimli pasta önerileri:
Portre Resimli Pasta
Resimli pasta modelleri arasında en çok portre tercih edilir. Genellikle küçük çocukların yaş gününde tercih edilen portre resimli pastalar, mutlu edici bir niteliğe sahiptir. Portre pasta için tercih edeceğiniz resmin güzel ve sevimli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Özellikle küçük çocukların prenses ya da sevimli kahraman figüründen bir fotoğrafı varsa bunları tercih ederek doğru bir seçim yapmış olursunuz.
Aile Resimli Pasta
Doğum günü için resimli pasta önerileri denildiğinde akla ailece çekinilmiş bir fotoğraf gelir. Genellikle yetişkin kişilerin hoşuna giden aile resimleri, herkesin yüzünde hoş bir tebessüm oluşmasına sebep olur. Eğer, anne-baba, büyükanne ya da dede gibi değer verdiğiniz biri için doğum günü organize ediyorsanız aile resimlerinizden oluşan fotoğrafları çıkarttırabilirsiniz. Bu fikir çok hoş bir sürpriz olacaktır.
Çizgi Film Karakterli Resimli Pasta
Çizgi filmleri sevmeyen çocuk yoktur herhâlde. Kızlar arasında da erkekler arasında da mutlaka vazgeçilmez bir çizgi film karakteri vardır. Çocuklar bu karakteri hayatlarının odak noktasına koyar. O karakterli oyuncağa sarılarak uyur, durmadan onun çizgi filmlerini izlemek ister. Hal öyle olunca yaş pastanın da çizgi film karakterinden oluşmasına şaşırmamak gerekir. Çocuğunuzun sevdiği çizgi film karakterinin resmini pastaya yaptırarak harika bir sürpriz yapabilirsiniz. Bu sayede sevimli miniğinizi mutlu edebilirsiniz.
Sevilen Bir Nesneyi Yansıtan
Herkesin hayatında önem verdiği bir nesne vardır. Bu nesneler oldukça sembolik olmasına karşın manevi bir değere sahiptir. Doğum günü yapacağınız kişinin sevdiği bir nesneyi pastanın üzerine yaptırabilirsiniz. Kulağa basit gibi görünen bu sürpriz, değer verdiğini göstermenin en kolay yollarından bir tanesidir.
Romantik Resimli Pasta
Sevgiler günü, doğum günü, yıl dönümü… Çiftlerin sevgilerini göstermeleri için birçok özel gün vardır. Hayatınızdaki insan ile birlikte kutlayacağınız özel bir gününüz varsa, bu özel günü mükemmel bir resimli pasta ile ölümsüz hale getirebilirsiniz. Sevgiliniz ya da eşiniz ile beraber çekindiğiniz bir resim, birlikte yaptığınız heyecanlı ilkler, ilk kez “evet” deyişiniz ya da elele gezişiniz… Hangi özel günü kutlarsanız kutlayın romantik bir resminizi pastaya baskı yapabilirsiniz. Bu sayede iki tarafı da temsil eden romantik pastayla daha özel bir gün yaşayabilirsiniz.
Arkadaşlık Pastası
Arkadaşınız ile birlikte çekindiğiniz bir fotoğrafı pastanın üzerine yaptırabilirsiniz. Bu sürpriz kulağa oldukça enteresan geliyor. Uzun ömürlü arkadaşlıklar, bu tarz ufak sürprizlerle daha heyecanlı hale gelir. İki taraf için de hoş bir sürpriz olacağını garanti edebiliriz.