Doğum Günü Konsept Önerileri

Değer verdiğiniz insanlara sevginizi belli etmek istiyorsanız en doğru zaman doğum günleridir. Ailenize, dostlarınıza ya da sevgilinize doğum günü organize etmek istiyorsanız sizler için hazırladığımız doğum günü konsept önerileri ve pasta modellerini inceleyebilirsiniz.

Taraftar Kişiler İçin Konsept Fikri

Taraftarlık, insan için beşikten mezara kadar devam eden bir yolculuktur. İnsanın her geçen gün takımının renklerine daha çok bağlanmasını ve tek hayalinin galibiyet olmasını bilmeyen anlayamaz. Doğum günü yapmak istediğiniz kişi, tam bir fanatikse yapmanız gereken ilk şey; taraftar pastasına karar vermektir. Sayfamızda takımızın pastasını bulabilir, tazeliğinden şüphe etmeden satın alabilirsiniz.
İkinci önemli adım ise ortamı süslemektir. Doğum günü yapacağınız ortam âdeta stadyuma dönüşmelidir. Kişi kendini partide değil de maçta gibi hissetmelidir.
Süslemelerde balon ve bayrak kullanabilirsiniz. Ayrıca yapacağınız tatlılara gıda boyası ile takımınızın renklerini de verebilirsiniz.

Karaoke Konsepti

Karaoke, vazgeçilmeyen eğlenceler arasında yer alır. Doğum günlerinde de karaoke mikrofonu alarak eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz. Eğer mikrofonunuz yoksa üzülmeyin. YouTube üzerinden karaoke şarkıları açarak özel bir akşam yaşayabilirsiniz.

Tekne Konsepti

Ekonomik durumunuz iyiyse ve bulunduğunuz yerde deniz varsa çok şanslısınız. Bir tekne kiralayarak en yakın dostlarınızı ve ailenizi buraya davet edebilirsiniz. Teknede müziğin sesini son ses açarak doyasıya eğlenebilir, günün sonunda unutulmaz bir doğum günü yaşatmanın heyecanını hissedebilirsiniz. Teknede doğum günü konsepti hoşunuza gittiyse, yiyecek, içecek ve süsleme detaylarını da itina ile düşünmeniz gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Oyun Konsepti

Bu konsept daha çok erkeklerin hoşuna gidecektir. Hangi erkek en yakın arkadaşları ile eğlenmeye “hayır” diyebilir ki. Babanızın, eşinizin, abinizin, kuzeninizin ya da sevgilinizin doğum gününde kollarınızı sıvayın. En yakınınız olan kişileri çağırın. İster bilgisayar oyunu, isterseniz de tabu, monopolly gibi gerçek oyunlar ayarlayın. Doyasıya eğlenmeye başlayın. Kişi sayısı fazlalaştıkça eğlencenin doruklara çıktığını siz de göreceksiniz.

Kamp Konsepti

Şehrin gürültüsünden uzaklaşmanın zamanı gelmedi mi? Hiç kimse bir ya da iki günlük bir kaçamağa “istemem” demez. Hele ki bu kaçamak doğum gününe denk geldiyse. Doğum günü için arkadaşlarınızı toplayın ve kamp yapın. Sabahtan bir sonraki sabaha kadar kamp yapmaya devam edin. Sabah gözlerinizi açar açmaz sucuk ekmek yapın. Akşamları ise hoş içecekler eşliğinde mangalın tadını çıkarın. Bu konsept, hem sizin hem de dostlarınızın asla unutamayacağı bir doğum günü yapmanızı sağlar.

Piknik Konsepti

Piknik; hem yaz hem de kış aylarının vazgeçilmezidir. Doğum günü yapacağınız insan için bir yer belirleyin. Oraya erkenden gidin ve süsleyin. Tüm ikramlıkları orada hazırlayın. Sonra ailenizi ya da arkadaşlarınızı da çağırarak doyasıya eğlenin. Mangal yaptıktan sonra ateşin etrafında şarkılar söyleyin. Üşüdüğünüzde ateşte ya da battaniyelere sarılarak ısının. Kulağa harika geliyor değil mi? Saatler tam 00.00’ı gösterdiğinde pastayı keserek mükemmel gün yaşayın.
En güzel doğum günü pastaları için sayfamıza göz atabilir, sevdiklerinizi mutlu etmeye başlayabilirsiniz.