Butik Pasta Nedir?

Butik Pasta denildiği zaman çoğu insan için “Şeker Hamurlu Pasta” tasarımı oluşur, ancak Butik Pasta demek sadece şeker hamurundan oluşan pasta modelleri demek değildir. Görünüşü ve lezzetiyle özel günleriniz için masalarınızı aynı zamanda damak tadınızı süslendirecek pastalardır. Hazır pastalara istinaden fiyatları biraz daha fazladır. Bunun nedeni Kişiye Özel Olarak hazırlanmasından kaynaklanmaktadır. Şeker hamuru ile Özel Olarak şeker hamuru ile istediğiniz figürler Tecrübeli Şefler tarafından ince ve temiz işçilik ile hazırlanır.

Kişiye Özel Tasarım; Kişiye yapılacak olan sürpriz için özel olarak tasarlanan pasta modelleridir. Örnek vermek gerekirse, Buraya tıklayabilirsiniz. Evli çifte Özel Olarak Tasarladığımız bir Butik Pasta Modelidir. Gördüğünüz gibi ince işçilik ve temiz çalışma sonucu elde ettiğimiz tasarım, lezzet ve hoş görüntüsü ile Özel Günlerinize (Doğum Günü, Yıl Dönümü, vb.) hitap edecek ve sizlerin talebinize göre tasarlanan Butik Pasta.

Normal pastalardan ayıran en önemli özelliklerinden bir tanesi de kabartma tozu kullanılmamasıdır. İçeriğinde kullanılan pandispanya, ganaj, krema gibi karışımlar hazır değildir, hepsi doğal içeriklerden elde edilir. Pastasipariset olarak, iç malzemeleri doğal olarak kendimiz yapmaktayız. (Yumurta beyazı, Süt vb. doğal malzemeler) Şeflerimiz günlük olarak bone, galoş ve eldivenler ile her pasta siparişinden sonra tezgah ve malzemelerini hijyen kurallarına uygun şekilde temizliklerini yapmaktadır. Butik Pasta modellerimizi görmek için Buraya tıklabilirsiniz.