Doğum Günü Kutlama Mesajları

Doğum günlerinde saat 00.00’ı vurduğunda en anlamlı ve en güzel mesajları yazmak için adeta sıraya girilir. Doğum günü olan kişinin kendini özel hissetmesi ve ne kadar çok sevildiğini bir kez daha anlaması için en güzel mesajlar yazılmaya çalışılır. Fakat uzun ve içten mesaj yazmak için biraz olsun süslü bir dile ihtiyaç vardır. Birçok insan hislerini ifade ederken doğru kelimeleri seçemez. Sizler için derlemiş olduğumuz doğum günü mesajları arasından seçiminizi yapabilir, hislerinizi en doğru şekilde ifade edebilirsiniz.

Sevgiliye Doğum Günü Kutlama Mesajları

  • Sevgilim, en kıymetli varlığım. Geleceğim, şimdiki zamanım, geçmişim. Tüm iyi ki sözcükleri bir araya gelse, yine de sana olan aşkımı hislerimi ifade etmeye yetersiz kalır. Yılın her günü seni çok severken, bu özel günde tüm yılın birikimi kadar çok seviyorum seni. Çünkü sen doğmasaydın, ben senin gibi bir güzellikle karşılaşmadan hayatın iyi yanları var sanacaktım. Oysa ben seninle birlikte hayatı ve hayatın güzel yanlarını tattım. Bu yüzden gireceğin yeni yaşının birlikte en güzel yarınları getirmesini diliyorum. Üflediğin mumlar bizim için mutlu geleceği hazırlasın istiyorum. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun sevgilim.
  • Doğum günlerini çok severim. Ama en çok seninkini severim. Hayat bana bir demet şans yoncası vermiş ve ben tüm dileklerimde sadece seni istemişim gibi bir gün. Ne zaman sevgisiz hissetsem, sevilmek istesem kollarında hayal ediyorum kendimi. Düştüğümde kanayan dizlerimi değil, göğsünde avunamamanın acısını hissediyorum. Şimdi sen de bizim için bir dilek tut. Burada seni bekleyen kadına bir an önce kavuşmak için gerekirse defalarca üfle. Bir gün birlikte kutlama yapacağımız günlere kadar dilek tutmakla yetineceğiz. Ne yapalım şansımız bu kısımda yaver gitmemiş. Mutlu yıllar sevdiğim… En büyük şansım sensin, seni tanımak ve sevmek. Doğum günün sana da şans getirsin. Seni çok seviyorum iyi ki doğdun.

Arkadaşa Doğum Günü Kutlama Mesajları

  • Dostum, bunca geçen güzel anımıza dönüp baktığımda, senin arkadaşlıktan çok öte bir varlık olduğunu bir kere daha görüyorum. Hayat basamaklarını birer birer çıkarken yanında olmak ve mutluluktan gülen gözlerinin fotoğrafını çekmek için hep buradayım. Yeni yaşın tüm güzel şeyleri beraberinde getirsin. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.
  • Arkadaş, insanın kendi seçtiği kardeş demekmiş. Ben de kendime canımdan çok seveceğim, korkuları birlikte aşacağım, küsünce üzüleceğim, mutlu olunca sevineceğim bir kardeş seçmişim. En çok tartıştığımız günlerde bile bir an olsun senin gibi birini tanıdığım için pişman olmadım. Her zaman varlığına şükrettim. İyi ki senin gibi bir dost tanımışım. Doğum günün kutlu olsun; dostum, kardeşim, en kıymetli arkadaşım. Nice mutlu ve beraber yıllarımız dileği ile…

Doğum Günü Pasta Yazıları için tıklayınız...

  1. Nice Mutlu Yıllara...
  2. İyiki doğdun. Doğum Günün Kutlu Olsun!
  3. Daha Tatlısını Bulamadım
  4. Bir melek indi bugün yeryüzüne...
  5. Niye Doğdun Bizi Masrafa Soktun...
  6. Üflerken tükürme emi, bizde yiyecegiz...
  7. Niye Doğdun Ayşegül?
  8. Doğumgünün bahane parti şahane...
  9. Doğum günün kutlu olsun, tüm mutlu Yarınlar seninle Doğsun..
  10. Doğum günün kutlu olsun dünyanın en tatlı Annesine…
  11. Doğum günün kutlu olsun dünyanın en iyi Babasına…
  12. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara...
  13. Yeni ışığın kutlu olsun.
  14. Hakettiğin her şey, yeni yaşında seninle olsun!
  15. Yıllar Önce bir çicek Açtı Yeryüzünde.
  16. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum.
  17. Yeni Yaşın hayırlara vesile olsun.
  18. Bir yıl daha yaşlanmanı kutluyoruz iyi yıllar.
  19. Yıllar sonrada seni yine yanımızda görmek istiyoruz.
  20. Yaşa, sev, gül bunlar eksik olmasın hayatında.
  21. Kalbinden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle.
  22. İyi Ki Varsın Annem.
  23. BÜTÜN ZAMANLARIMIN SAHIBI NICE MUTLU YILLARA AŞKIM.