Mesleklere Özel Pastalar

İnsan 6 yaşından itibaren hayat denen yolculukta yerini almaya başlar. Ana sınıfından üniversite eğitimine kadar gittiği tüm yollar meslek sahibi olmak içindir. Yolun sonuna gelindiğinde ve mesleğe atıldığında hayattaki en önemli şeyi çalışmak ve kazanmak olmuştur. Hal böyle olunca kişinin mesleği en değer verdiği şeydir. Sevdiğiniz insanlara mesleklere özel pastalar arasından seçim yaparak; doğum günü, yıl dönümü ya da işe başlama hediyesi verebilirsiniz. İşte mesleklere özel pasta önerileri:

Avukata Özel Pasta

Avukatlar için cüppe ve dosyalar en önemli simgeledir. Hayatınızdaki kişiye avukat pastası yaptırabilirsiniz. Avukat pastalarının birçok çeşidi vardır. Bu çeşitler arasından beğendiğiniz pastaya erkek ya da kadın figürler de ekletebilirsiniz. Ayrıca, pastanın üzerine yazacağınız bir not ile birlikte anlamlı bir sürpriz yapmış olursunuz.

Avukatlara Özel Pasta

Doktorlara Özel Pasta

Doktorluk mesleğinin hem kazanması hem de icra edilmesi oldukça zordur. Bu nedenle hayatımızdaki doktor olan kişilere kendilerini özel hissettirmek belki de diğer meslek gruplarına kıyasla daha önemlidir. Doktorlara özel pasta denildiğinde akıllara; beyaz önlük, stetoskop, ilaç ve şırınga gelir. Ancak doktorun branşına göre de seçim yapabilirsiniz. Örneğin; göz doktoruna harfler yazılı olan, diş doktoruna ise diş şeklinde pasta yaptırabilirsiniz.

Doktorlara Özel Pasta

Öğretmenlere Özel Pasta

İnsanın hayata atılmasında en önemli kişiler anne ve babadan sonra öğretmenlerdir. Hem mesleğe yeni başlayan öğretmenlere, hem de sizin için emek gösteren eğitmenlerinize özel bir pasta yaptırabilirsiniz. Bu pastayı ise; doğum gününde, öğretmenler gününde, meslekte ilk günü icra ederken armağan edebilirsiniz. Kutlama yaparken sevdiğiniz öğretmeni ifade eden figürler ya da notlar yazabilirsiniz. Sayfamız üzerinden öğretmenlere özel pasta yaptırırken not ekletebilir, pastanın lezzetinin nelerden oluşacağına siz karar verebilirsiniz.

Öğretmenlere Özel Pasta

Mühendise Özel Pasta

Mühendislik denildiğinde akla gelen en önemli detay barettir. Tüm mühendisleri ifade eden baret figürünün beyaz ya da sarı olması fark etmemektedir. Sevdiğiniz kişilere özle günlerde mühendis pastası yaptırarak hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Ayrıca bu sürpriz sayesinde akıllardan yıllarca çıkmayacak bir anıya da imza atmış olursunuz.

Mühendise Özel Pasta

Kuaför ya da Güzellik Uzmanına Özel Pasta

Kadınların olmazsa olmaz mekânı kuaför ya da güzellik salonudur. Mesleğini icra eden ya da yeni başlayan kişilere özel pasta yaptırabilirsiniz. Pastanın üzerine; ruj, fön makinesi, far, makas ya da kadın şekillerinden oluşan sevimli figürler ekletebilirsiniz. Bu tarz pastalar sadece güzellik uzmanlarını değil, makyaja ilgi duyan tüm kadınları mutlu edecektir. Ayrıca, pastanın üzerine not eklerken şeker hamuru ile yazı yazdırabilir, pastanın daha öznel olmasını sağlayabilirsiniz.

Kuaför ya da Güzellik Uzmanına Özel Pasta

Yazarlara Özel Pasta

Ülkemizde yazarlık mesleği çok yaygın olmasa da, birçok insan ekonomik gelirini yazı yazarak elde etmektedir. Bilgisayar başında saatlerce emek sarf eden yazarlarımızı da unutmadık. Sevdiğiniz yazar arkadaşlarınıza; kağıt, kalem, bilgisayar ya da klavye gibi figürlerden oluşan pasta yaptırabilir, onların gözlerinde mutluluk gözyaşlarının oluşmasını sağlayabilirsiniz.

Yazarlara Özel Pasta