2021 YILININ EN ÇOK TERCİH EDİLEN PASTALARI

Dizi-Film Temalı Karakter Pastaları

Son zamanların en çok ses getiren Netflixs dizisinden biri olan, tüm dünyayı kasıp kavuran bir konsept ile karşınızdayız. Squid Game Temalı Doğum Günü Pastası. Müşterilerimizin tercih etmekte ısrarcı olduğu bu model pastamız yok sattı. Hem görüntüsüyle hem tasarımıyla hem de lezzetiyle tercih edilen pastalar da bir numaraya yükseldi. Müşterilerimizin tasarımlar üzerinde istedikleri gibi revize edebileceğimiz önerilerde memnuniyet sağlandı. Özel günlerinizde sizde bizleri tercih etmek istemez misiniz. O zaman ne duruyorsunuz sizde pastasiparişet.com
adresi üzerinden modellerimizi inceleyebilirsiniz. WhatsApp hattı üzerinden bizler ile iletişim kurabilirsiniz.



Yetişkin Konseptli Pastalar

Hanımlar ve beyler için tercih edilen en sevilen kategorimizden biri. Sevdiklerinizin özel günleri için onları mutlu edebilmenin en güzel yolu elbette ki pastadır. Doğum günlerinin bir simgesi haline gelmiş olan pastalar kişiye özel olarak hazırlanır ve istediğiniz tarz da revize edilir. Modelleri incelemek isterseniz pastasiparişet.com adresi üzerinden modelleri inceleyebilir ve sipariş için bizlere WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz.



Sevgili Pastaları
Sevgililer gününde, doğum gününde, evlilik yıldönümünde sevgilinize yada eşinize alabileceğiniz en güzel modeller için sizleri web sitemiz üzerinden alışveriş yapmaya bekliyoruz. Onların en özel günü sizlerinde yüzünüzü güldürecek. Çünkü onlar mutlu oldukça sizlerde mutlu olucaksınız. Böylelikle bizler demüşteri memnuniyeti sağlamış olacağız. İstediğiniz modelde tasarım yapabildiğimiz ürünler için durmayın haydi sizde sayfayı inceleyin. Sevdiğiniz insan için en çok tercih edilen modelleri şimdi sizin için sıralayacağız.

Kız Çocuk Pastaları
Minik hanımların en sevdikleri tarz genelde prenses modelleri oluyor yada çizgi film karakterlerinden esinlenebiliyorlar. Her biri birbirinden şirin kız çocuk pastalarımızı incelemeye geçin. Yemeye kıyamayacağınız onlarca çeşit ve renkte gözlerini doyurduğu kadar midelerini de doyuracak küçüklerin yüzünü güldürebilirsiniz. Bu özel günde sizlerin mutluluğuna ortak olmak isteriz. Siz de bizleri tercih etmek isterseniz eğer web sitemiz üzerinden modelleri inceleyebilirsiniz. Hem lezzetli hem de görsel şölen yaratacağına emin olduğum her model için sizleri de bekliyoruz.

Erkek Çocuk Pastası

Minik beylerin en çok tercih ettiği modeller genelde safari, araba, süpermen, örümcek adam yada çizgi film konseptli pastalar oluyor. Hayal gücüyle lezzeti birleştiren firmamız sizlerin hayal ettiklerini hayata geçiriyorlar. Doğum günü kutlamaları için pastayı özelliştererek revize ettirebilirsiniz. En çok tercih edilenlerden bir diğeri de figür detaylı modeller. Futbol konseptinde çok fazla görebiliyoruz bu modeli. Bir diğer tercih edilen modelimiz safari modelimiz. Geçtiğimiz yılda yok satan ciddi anlamda patlama yaşadığımız en sevilen konseptimizdir. Gelin hep birlikte modelleri inceleyelim.


Çizgi Film Karakterli Pastalar

Miniklerin tercih arasında en sevilenleri derledik. Hem erkekler için hem de kızlar için en sevilen çizgi film karakterlerini hangilerinin tercih arasında yer aldığını birazdan inceleyeceğiz. Öncelikle minikleri mutlu edebilmek çok kolay aslında. Çünkü küçük şeylerden mutlu olabilen varlıklardır. Özel günlerinde en önemli detaylardan biri olan pastanın zaten kususuz ve göze hitap etmesi gerekir. Çünkü başrol onlar ve yüzlerinin gülmesi sizinde yüzünüzü gülümsetecektir. Şimdi hep beraber gelin modellerimizi inceleyelim.


Diş Buğdayı Pasta Modelleri

Daha yeni 1 yaşını doldurmuş bebekler için hazırlanan konseptimiz ile karşınızdayız. Annelerin 2021 senesinde ciddi anlamda tercih ettiği bi kategori oldu. Birbirinden güzel ve sevimli diş buğdayı konseptli modelleri sizler için bir araya getirdik. Çok sevimli bir kategori olduğu için içinden tercih yapmak zor. Anneler içinde ilk deneyimlediği ve duygusal anlamı çok yüksek bi gün olacağı için pastalarımızı özenli ve hayal ettikleri tasarımlarda yapmaya çalışıyoruz.