Doğum Günü Mesajları

Anneniz İçin Özel Doğum Günü Mesajı
. İyi ki doğdun canım annem, İyi ki varsın!

. Senin evladın olmak en büyük şansım, İyi ki doğdun.

. Bu dünya da herkesin senin gibi bir annesi olmalı. Ona sımsıkı sarılabilmeli, dizlerine başını koyabilmeli ve kollarında güç bulabilmeli, İyi ki doğmuşsun ve iyi ki varsın canım annem. Doğum günün kutlu olsun.

. Dünyada ki en şanslı insanlardan biriyim ben. Çünkü ben senin gibi bir anneye sahibim. Yeni yaşında tüm güzelliklerin seninle olması dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.. Gül yüzlü annem.

. Seni canımla ruhumla seviyorum. Senin sevgin öyle güçlü kine olursa olsun senden asla vazgeçemiyorum. Sen benim bu hayatta ki tek kahramanımsın, canımsın, her şeyimsin... Nice seneler Annem.

. Fedakarlık sevgi sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

. Sen doğduğun gün eminim ki gökyüzünde bir yıldız daha parlamıştır. Nice yıllara annem.

. Dünyaya gönderilmiş kanatsız melek doğum günün kutlu olsun.

. Dünya da eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun anneciğim.

. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması anneciğim. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum doğum gününü.

. Anneler bir gün değil, hayatları boyunca umudun, şefkatin, merhametin, gücün ve karanlığın adı oldular.

. Kalbin kar gibi beyaz, gönlün yıldızlar gibi parlak, duyguların güneş gibi sıcak, rüyaların ay ışığı gibi olsun. Doğum günün kutlu olsun.

. Sen varken ben yoktum. Sen açken ben toktum. Şimdi de sonra da başımın tacı annem seni hep seveceğim. Benim canım annem iyi ki varsın.




Arkadaşa Doğum Günü Mesajı


.Öyle zamanlar geçirdik ki birlikte, öyle sorunların üstesinden geldik ki yan yana ve sırt sırta savaştık tüm acılarla. Şimdi en güzel günlerimiz geldi ve artık yüzümüzün gülme vakti. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

.Sevgili aarkadaşım hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan istediklerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun.

. Geleceğin sana kalbinde ki tüm dilekleri vermesini diliyorum.

. 365 gün sürecek olan bir öykü daha başlıyor bugün. Nice güzel öykülerin olsun ve nice güzel anılar biriktirelim birlikte.

. Mutluluğunun gözlerinden okunduğu bir ömür diliyorum sana. Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın hayaller ile dolu olsun..

. Şu kısa yaşamımızın en göz alıcı güzellikleri kalbinde gizli. Her mumun ışığı kendine yeter. Senin kalbinin güzelliği de seni aydınlatsın.

. Güzel günler ve gerçekleşen hayaller ile nice güzel senelere, doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

. İyi ki dünyaya geldin, senle her şey güzel olurken, sen olmadığında hiçbir şeyin keyfi, eğlencesi, değeri olmuyor. Mutluluğun kendi güzelliğin gibi daim olsun.

. Sağlıklı ve huzur dolu günlerin olsun canım arkadaşım.





Kardeşe Doğum Günü Mesajı


. Canım kardeşim tüm yaşadıklarımız ve yeri doldurulamaz hatıralar için teşekkürler. Sana doğum gününde bir sürü dilek gönderiyorum en değerli varlığım.

. Ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geçiyor yaşamından kardeşim.. Sevgilerin en güzeli ile yoğrul, doğum günün kutlu olsun.

. Hayatıma varlığı ile değer katan kardeşim doğum günün kutlu olsun.

. Benim en yakın arkadaşım, en büyük sırdaşım, en değerlim, yeni yaşında her şey gönlünce olsun. Doğum günün kutlu olsun.

. Hayatın her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın. Canım kardeşim nice yıllara.

. Dostluğun kolları bir yere kadar uzanır. Kardeşliğin ki kalplere kadar.

. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini tırmanırsın.. dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitermezsin.

. Kalbin kar gibi beyaz, gönlün yıldızlar gibi parlak,duyguların güneş gibi sıcak, rüyaların ay ışığı gibi olsun. Doğum günün kutlu olsun
.