Sizler için Anneler Gününe Özel Kategorisinden birbirinden farklı tasarımları ile, en çok tercih edilen ve bir o kadar da lezzetli olan pasta modellerimizi aşağıdaki gibi sıraladık.

1-) Sevgili Aile Pastası: Çekirdek Aileler için özel olarak tasarlanmış olan ve aile bireylerin özel figürlerinin yapılabildiği pasta modelimiz. Çekirdek yani küçük ailelerin en çok tercih ettiği pasta modelidir. Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. Çekirdek Aileler için bire bir olan pasta modelimiz Sevgili Aile Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

2-) Aşçı Yaş Günü Pastası: Bütün gününü mutfakta geçiren ya da çalışan annelerimizi de unutmadık! Çalışan anneler için özel olarak figürlü tasarımı yapıldığı ve talebe göre renk, yazı, figür vb. değişiklik yapılabilen pasta modelimiz. Annelerimizin yaptığı yemekler kadar lezzetli olan, çalışan ya da bütün gün mutfakta vakit gerçiren annelerimiz için özel olan pasta modelimiz. Aşçı Yaş Günü Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

3-) Papatya Pastası: Evde Çiçek besleyen ve çiçekleri çok seven annelerimiz için özel pasta modelimiz. Bir demet Papatya ile dünyalar kadar mutlu olan annelerimiz için, hem görünüşü hem de lezzeti ile daha çok mutlu etmek istemez misiniz ? Titiz ve dikkatli olarak tasarımı yapılan Papatya Pastası, gerçek papatyalar kadar gerçek görünüşü olan ve baharı evinize getiren bir pasta modelidir. Doğa sevgisi olan bütün annelerimiz için bire bir olan Papatya Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

4-) Kuşlar Doğum Günü Pastası: Hayvanlar ile iç içe olan ve evinde evcil hayvan besleyen annelerimizin en çok tercih edelerek satın almış olduğu, bir diğer pasta modelimiz olan Kuşlar Doğum Günü Pastası. Gerçeğini aratmayan kuşların tasarımı ve kokusu ile sanki doğa yürüyüşü yapıyormuş gibi bir havası olan, pasta modelimiz yine en çok tercih edilen modellerimizden biridir. Kuşlar Doğum Günü Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

5-) Annelerinize Özel Doğum Günü Pastası: Fotoğraf çekmeyi seven ya da her önemli anılarınızı ölümsüzleştiren annelerimiz için, özel olarak tasarımı ve talep ettiğiniz görselleri ile hazırladığımız pasta modellerimizden biri olan Annelerimize Özel Doğum Günü Pastası​​modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.