Sizler için Nişan Pastası Kategorisinden birbirinden farklı en çok tercih edilen, pastaları aşağıdaki gibi sıraladık.

1-) Mavi Gül Bahçesi Nişan Pastası: Mavi Güllü zarif 3 katlı nişan pastası, mavinin en özel tonu ile masanıza canlılık katacaktır. Konseptinize göre Gümüş ya da Altın seçenekleri ile sipariş verebilirsiniz. Sipariş ya da Detaylı bilgi için Fotoğrafa tıklayınız.

2-) İlk Bahar Esintisi Nişan Pastası: İlk bahar esintili Nişan Pastaları Kategorisin de yer almaktadır. Krem, Beyaz ve Pembe fonlar ile bütünleşen pastamız sadeli ve zarifliği ile bütün dikkatleri masanızın üzerine çekecektir. Sipariş ya da Detaylı bilgi için Fotoğrafa tıklayınız.

3-) Mermer Desenli Nişan Pastası: Mermer desenli doğal taş görünümlü en çok tercih edilen bir diğer nişan pastamız. Üzerinde bulunan doğan ve canlı yaprakları ile bütünleşen mermer deseni gözleri üzerine toplayacaktır. Sipariş ya da Detaylı bilgi için Fotoğrafa tıklayınız.

4-) Özel Tasarım Nişan Pastası: Özel Tasarım Nişan Pastamız ağaç gövdesi görünümü ile diğer modellerde farklılık göstererek doğal pasta görünümü ile dikkatleri üzerine toplayacaktır. Pasta üzerinde bulunan kokulu lavantalar sayesinde sanki lavanta bahçesindeymişsiniz gibi hissedeceksiniz. Sipariş ya da Detaylı bilgi için Fotoğrafa tıklayınız.

5-) Söz Nişan Pastası: Yine Nişan Pastası Kategorisinden zarif ve şık görünümlü olan Söz ve Nişan Pastamız hem görsel hem de lezzet şöleni sunacaktır. Sipariş ya da Detaylı bilgi için Fotoğrafa tıklayınız.