Hayat ettiğimiz zaman kalbimizi mutlulukla dolduran, yüzümüzü gülümseten şeyler vardır. Bazen Aşk, bzen aileyle yenen lezzetli bir yemek, bazen güzel bir sohbet, bazen de hiç denenmemiş bir şeyi denemek...Bizim için bu listenin en başında yer alan bir şey var:pasta!

Sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en iddalı ve lezzetli pastaları sizler için hazırladık.

Listemizin ilk sırasında son yılın en çok konuşulan tatlısı San Sebastian Cheesecake geliyor.

Kökleri İspanyadan gelen San Sebastian'ı mutfağımızda usta dokunuşlarla şekillendirdik.Yumuşacık görüntüsü ve yanıksı kabuğuyla son günlerin en favori lezzetini isterseniz sosla, isterseniz sadece şekilde tercih edebilirsiniz.
San Sebastian Siparişi için linke tıklayarak online olarak satın alabilirsiniz.

Listemizin ikinci sırasında ağzınızı sulandıracak klasik bir cheesecake lezzeti bulunuyor. Frambuazlı Cheesecake.

Lezzetini hissetmeye kıvamından başlayacağınız , özel frambuaz sosunun hafifliği ile her çatalda damağınızı tazeleyecek bir mutluluk kaynağı. 12 porsiyonlu seçeneğiyle sevdikleriniz ile bir aradayken sizlere lezzet şöleni sunacaktır.

Listemizin 3. sırasında bir diğer cheesecake klasiğimiz olan Limonlu Cheesecake bulunuyor.

En sevdiğimiz ikililerden birinin baş rol oyuncusu Limonlu Cheesecake, tabanında kullandığımız tahıllı bisküvinin dolgunluğu ve limonun tam kıvamında aromasıyla kahve yanında muhteşem performans segiliyor.

Listemizin 4.sırasında sizleri cezbedicek süper bir lezzet bulunuyor. Karşınızda Balkabaklı Cheesecake..
Sonbahar gelir, ağaçların yaprakları kızarır, hava serinler ve aklımıza içimizi ısıtacak o lezzet gelir: Bal Kabağı. Cheesecake kremasını bal kabağıyla buluşturduğumuz Bal Kabaklı Cheesecake ile bu lezzetin keyfini dört mevsim çıkartmam mümkün. Ürün görseline tıklayarak ürün hakkında detaylı bilgi alıp online olarak sipariş verebilirsiniz.

Daha yeni tatlar ve lezzetler için takip te kalın...