Sizler için Bebek Pastaları Kategorisinden birbirinden farklı tasarımları ile, en çok tercih edilen ve bir o kadar da lezzetli olan pasta modellerimizi aşağıdaki gibi sıraladık.

1-) Sevimli Lol Bebekler Pastası: En çok tercih edilen pasta modellerimizden bir tanesini listenin en başına yazdık. Kız çocukların ya da bebeklerin figürlerinden, resimlerinden dolayı çok sevecekleri olan Lol Bebekleri Pasta modelimiz. Son bir kaç yılda oyuncakları ve çizgi animasyonları ile çok sevilen lol bebeklerin, titiz ve özen çalışma sonucu ortaya çıkartılan tasarımlı pastasını kız çocuklarınız ya da bebekleriniz çok sevecek. Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. Sevimli Lol Bebekler Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

2-) Yaz Tropikal Doğum Günü Pastası: Yaz aylarında özel günlerin eğlencesi, kutlanılması ayrı bir keyif verici oluyor. Yaz aylarında doğan bebekler için bire bir olan Yaz Tropikal Doğum Günü Pastası tadıyla sizi, renkli görüntüsü ile bebeklerinizin dikkatini çekecek. Hızla büyüyen bebeklerinizin güzel anılarını ve pastamızın lezzetini asla unutmayacaksınız.Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. Yaz aylarında doğmuş olanlar için Yaz Tropikal Doğum Günü Pasta modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

3-) Çılgın Patron Bebek Pastası :Hareketli ve akıllı olan bebeklerimize yani aynı animasyon filminde ki gibi olan bebekler için bire bir olan pasta modelimiz. En çok sipariş verilen pasta modellerimizden bir tanesidir, görünüşü kadar güzel olan lezzeti ile çocukluğunuzu yeniden yaşıyacaksınız. Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. İstediğiniz bütün takımlara özel olarak yapılmaktadır. Çılgın Patron Bebek Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

4-) Paw Hayvan Dostları Pastası: Çıktığı ilk günden beri çocukların ve bebekleri etkisi altına alan, hem öğretici hem de eğlenceli olan çizgi filmlerden bir tanesi olan Paw Petrol Hayvan Dostları byine aynı zamanda en çok tercih edilen ve köpekleri, kedileri kısaca hayvanları seven hayvanlardan korkmayan bütün bebekler için bire bir olan pasta modelimiz. Üstündeki figürleri ile bebeğinizin tüm dikkati pasta üzerinde olacak, siz de bu sayede bu özel gününüzü ölümsüzleştirebileceksiniz. Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. İstediğiniz bütün takımlara özel olarak yapılmaktadır. Paw Petrol Hayvan Dostları modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

5-) Kül Kedisi ve Hayalleri Pastası: Çocukluğumuzun en çok sevilen dinlerken, izlerken kendimizden geçtiğimiz çoğumuzun uyumadan önce duyduğu masallardan, hikayelerden bir tanesi olan Kül kedisi tasarımlı doğum günü pasta modeli. Titiz ve özen çalışma sonucu ortaya çıkan lezzetli ve sevimli görüntüsü ile bebeğizin özel günü için ne kadar doğru bir seçim olduğunu fark edeceksiniz. Masanızı süsyelecek olan ve bütün dikkarleri bebeğiniz ile birlikte üzerine çekecek olan Kül Kedisi ve Hayalleri Pastası siparişini hemen verebilirsiniz.Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. İstediğiniz bütün takımlara özel olarak yapılmaktadır. Kül Kedisi ve Hayalleri Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.