18 Yaş Doğum Günü Konsepti
18 yaş, çocukluk çağından yetişkinliğe geçişin en önemli zamanıdır. Gençler arasında hayallerin başlama noktası olarak bu yaş oldukça değerlidir. Bu nedenle 18 yaşına giren kişilere; hem ailesi, hem de arkadaşları tarafından en güzel sürpriz hazırlanmak istenir. Sizler için 18 yaş doğum günü konsepti oluşturduk. Yazımızı okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.
Süsleme Detayları
18 yaşına giren kişiler için resimli ürünlerden uzak durmanız gerekir. Çünkü bu yaş, kişinin karakterinin oluşması ve arkadaşları arasında yetişkin olduğunun hissedilmesi için önemli zamanlardır. Bu nedenle 18 yaş doğum günü konsepti hazırlanırken düz renklerden faydalanılması önerilir. Genellikle; bakır, gümüş ve altın renkli süslemeler seçilir.
Satın almanız gereken süsler; balon, duvar süsü, perde, masa örtüsü ve şerit yazıdır. Her süs renginin diğerleri ile kombin oluşturmasına dikkat etmeniz gerekir. Bunun yanı sıra, şerit yazı seçiminde bulunurken de 18 yaşı ifade eden sloganlar seçebilirsiniz. Ayrıca, son yılların modası olan harf balonlardan da partinizin bir köşesine koyabilirsiniz.
Pasta Seçimi
Doğum günlerinin en önemli ve dikkat edilmesi gereken konusu pasta seçimidir. Pasta satın alırken, damak zevkinize uygun olan lezzetleri inceleyebilirsiniz. Çikolatalı, muzlu, frambuazlı ve meyveli seçeneklere göz atabilirsiniz.
Pasta konseptlerimiz, taze lezzetlerinin yanı sıra şık görüntüsü ile de ilgi çeker. Her ürünümüzü özenle hazırladığımız gibi, 18. Yaş günü doğum günlerinde de imzamızı atarız. Parti hazırlamak istediğiniz kişinin beğenilerine hitap eden pastayı seçebilirsiniz. Ayrıca, pastaya istediğiniz notu ekleyerek sevdiğiniz insanları mutlu edebilirsiniz.
Mum, Konfeti, Maytap
Işıkların kapandığı anda sadece 2 şey görünür. Bunlar; mum ve maytaptır. İlerleyen yaşlarda, yaş sayısı kadar mum bulmakta zorlanabilirsiniz. Fakat 18.yaş günü için durum böyle değildir. Kesinlikle 18 adet mum koymanız gerekir. Maytap koyacaksanız minimum 2 tane yeterlidir. Bu sayede karşınızdaki insanı mutlu edebilirsiniz.
Konfeti ise, eğlencelerin olmazsa olmazdır. Süsleme detaylarında seçtiğiniz renklere uygun olan konfetiyi patlatmanız oldukça hoş bir sürpriz olacaktır. Ayrıca; gül yaprağı ya da sahte dolar şeklindeki konfetiler yüzlerde güzel bir tebessüm oluşmasını sağlayacaktır.
Müzik
Doğum gününden önce müzik listesi oluşturmanız gerekir. İlk etapta gelen konukların ortama ısınması için hafif melodiler tercih edebilirsiniz. Oluşturacağınız liste, ortamın durumuna göre hareketlenmelidir. Ayrıca, tam doğum günü pastası üflenirken “Happy Birthday” şarkısının çalınması gerekir. Bu şarkı kulağa her ne kadar sıradanlaşmış gibi gelse de kalıplaştığı için vazgeçilmez olmayı da başarır. Fakat isme özel şarkılar da seçebilirsiniz. Birçok internet sitesinde isme özel şarkılar bulunmaktadır.
Kıyafet Seçimi
Doğum gününüzde şık olmanız oldukça önemlidir. Kızlar, ortamın renklerine uygun bir elbise giyinebilir. Ayrıca çeşitli saç aksesuarları takarak doğum günü kızı olduğunu bir kez daha gösterebilir.
Erkekler ise spor şık tercihlerde bulunmalıdır. Kumaş ya da kot Jean üzerine gömlek giyerek şıklığını konuşturabilirler.