İstanbul'un En Güzel Doğum Günü Mekanları

Hayatınızın en anlamlı gününü İstanbul’UN doğum günü mekanları ile vazgeçilmez hale getirebilirsiniz. Bu seneki doğum gününüzü arkadaşlarınızı, ailenizi sıcak atmosferi, birbirinden lezzetli yemekleri ile mutlu edecek ve yüzleri güldürecek bir mekanda karşılamak isterseniz bu yazı tam size göre.

HADİ KARAKÖY

"Hadi Karaköy 2018 yılında Karaköy Rıhtım’da kuruldu. O zamandan beri Karaköy’ün gittikçe gençleşen sokaklarında yeni nesile Yeni Nesil Meyhane anlayışıyla hizmet veriyoruz. Hadi kafa dağıtmaya, hadi eğlenmeye ya da hadi dertleşmeye dediğiniz her anda yanınızdayız. Akdeniz mezelerinden Hatay mutfağına, lokum gibi pişmiş etten taze balıklara zengin bir içerik sunan menümüzle her damağa hitap etmeye çalışıyoruz. Biz sadece meze alırız diyene de, etsiz olmaz diyene de, hangi balığın mevsimi diye sorana da kapımız her zaman açık. Bireysel ya da iş amaçlı toplu rezervasyonlarınızda da fix menümüzden yararlanabilirsiniz."

Adres: Kemankeş Mahallesi, Rıhtım Caddesi, Yuva Sk. no:6, 34425 Beyoğlu

360 İSTANBUL

Çok ödüllü 360istanbul, Beyoğlu'ndaki eski elçilik sırasına bakan 19. yüzyıldan kalma bir apartmanın üzerine tünemiş bir çatı katında yer almaktadır. Aziz Antuan Kilisesi'nin yukarıya yakın kulesinden ve Boğaziçi Boğazı'ndan Ayasofya Camii'ne ve Marmara Denizi'ne kadar 360 derece nefes alan bir İstanbul manzarasına hakimdir. Öğle ve akşam yemeklerinde açık olan 360, dünya mutfağı ile harmanlanmış modern Türk mezesine bir dokunuş ve onu tamamlayacak özel bir şarap seçkisi sunuyor. 360, hafta sonları Club360'a dönüşüyor, bu yüzden yetenekli Dj'lerimizi ve vokalistlerimizi canlı dansçılar ve performanslarla dinlerken taze iksirinizin tadını çıkarın. 360 istanbul aynı zamanda endokrin'in 360 yemek deneyimi konseptidir.

Adres;Tomtom Mah. İstiklal Cad. No:163 K: 8, 34433 Beyoğlu/İstanbul

CHEF MEZZE

Türk mutfağının çağdaş ustası Gazi Ateş, geleneksel lezzetleri modern konseptlerle birleştirerek yenilikçi tatlar yaratıyor. Bu tat ve konseptler üzerine kurduğu mekanlarda iyi müzik, sağlam ambiyans ve tadı damakta kalan lezzet üçlemesini olmazsa olmaz olarak görüyor. Dünyanın dört bir yanından farklı lezzet ve tarifleri geleneksel Türk mutfağı ile harmanlayarak modern ve bize özgü konseptler yaratan Gazi Ateş, Chef Grup çatısı altındaki markaları Chef Mezze, Chef Döner ve Chef Meyhane ile misafirlerine farklı gastronomik deneyimler sunuyor.

Adres : Arnavutköy, Bebek Arnavutköy Cd No:64/2, 34345 Beşiktaş/İstanbul

ALAÇATI KAFASI PERA
Kendinizi 90’larda hissedebileceğiniz bir “Alaçatı Kafası” deneyimine hazır mısınız?

Kumların üzerinde, sonsuz maviliğin yanı başında, büyülü bir atmosfere sahip Alaçatı Kafası, sevdikleriniz ile birlikte geçireceğiniz en özel anlarınıza şahit oluyor. Denizin hemen yanında bulunan ahşap sandalyelerimizle, ayaklarınızı serin sularla buluşturup, keyifli dakikalar geçireceksiniz. Hem gündüz hem de gece farklı etki yaratan, ahşap, salaş ve şık konseptten oluşan dizaynımız, hafızanızda bambaşka izler bırakacak.

Adres:Evliya Çelebi Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi, No:108, Şişhane, 34420 Beyoğlu

TÜRKÇE MEZZE

Türkçemeze Restoran müşterilerine daima en iyi hizmeti ve sunumu gerçekleştirmek için 2017 yılından beri değişmeyen Kubbe restoran konseptinde siz değerli müşterilerine devamlı yenilikçi zengin menüsü ile hizmet vermeye devam etmektedir. Özenli hizmet, güleryüzlü servis, uygun fiyatlar ve tadına doyulmaz bir yemek keyfi için Türkçemeze Restoran, hem kapalı hem açık alanlara sahip olmanın avantajıyla dört mevsim boyunca balık sevenlerin akınına uğruyor. Birbirinden lezzetli deniz ürünleri, mezeleri, alternatif menüleri, doyumsuz deniz manzarası ve huzurlu ortamıyla Türkçemeze restoran yemek keyfini eksiksiz yaşatıyor. İstanbul’lun en güzel Noktalarından biri olan Haliç manzarası eşliğinde sizlere ... senedir hizmet vermekten mutluk duyuyoruz.

Adres: Sütlüce, İmrahor Cd. No 30, 34445 Beyoğlu/İstanbul

CHEF MEYHANE ARNAVUTKÖY

ARNAVUTKÖY’ DE BİR GİRİT MEYHANESİ

Türkiye’de modern meyhane kavramının öncüsü Gazi Ateş’in yarattığı en yeni konsept olan Chef Meyhane, selefi Chef Mezze’nin “meze, müzik,manzara” anlayışını devam ettiriyor. Boğaz’ın incisi Arnavutköy sahilinde, İstanbul’un en güzel manzaralarından birine sahip olan mekanda özenle hazırlanmış birbirinden lezzetli mezeler, en taze deniz ürünleri ve çeşit çeşit içecekler misafirleri bekliyor.

Adres: Arnavutköy, Bebek Arnavutköy Cd no:64/2, 34354 Beşiktaş/İstanbul

İstanbul'un En İyi Doğum Günü Mekanları
İstanbul'un Romantik Akşam Yemeği Mekanları
Romantik Bir Doğum Günü Partisi
Eğlenceli Doğum Günü Mekanları
Açık Hava Doğum Günü Mekanı