Sizler için Resimli Pastalar Kategorisinden birbirinden farklı tasarımları ile, en çok tercih edilen ve bir o kadar da lezzetli olan pasta modellerimizi aşağıdaki gibi sıraladık.

1-) Özel Sevgili Pastası: En çok tercih edilen pasta modellerimizden bir tanesini listenin en başına sizler için koyduk. Her anınızı ölümsüzleştiren sevgililer için, özel olarak tasarladığımız ve birden fazla görsel ile tasarımını yaptığımız resimli pastalardan bir tanesi. Pasta üzerine koyacağımız görsel ilişkinizi daha da güçlendireceksiniz. Sürpriz yapmak isteyenlere bire bir olan Resimli Özel Sevgili Pastası hem lezzeti hem de görünüşü ile karşı tarafı çok mutlu edeceğinden eminiz. Talep ettiğiniz gibi resimler, yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. Özel Sevgili Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

2-) Sevgiliye Özel Resimli Pasta: Kız ya da Erkek arkadaşınız ile aranız bozulduysa, Kız ya da Erkek arkadaşınız doğum günü yaklaşıyorsa ya da içinizden geldiği için bir sürpriz yapmak istiyorsanız, doğru listeyi inceliyorsunuz! Kişiye özel olarak Yenilebilir Resimli ve yazılı olarak tasarladığımız bir o kadar da lezzetli olan Sevgiliye Özel Resimli Pasta tam ağzınıza layık bir model. Kız ya da Erkek arkadaşınız güzel bir fotoğrafı ile ve anlamlı bir söz ile yapacağınız sürpriz hem aranızda ki kırgınlığı, doğum günü kutlamasını mutlu bir şekilde geçirecek hem de siz içiniz rahat bir şekilde gününüzü tamamlayacaksınız. Talep ettiğiniz gibi resimler, yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. Sevgiliye Özel Resimli Pasta modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

3-) Aşk Temalı Resimli Pasta: Minimum 15 kişi olacak şekilde tasarladığımız ve sevgiliniz ile birlikta romantik bir gün geçirmek istiyorsanız tam size göre bir tasarımlı pasta. Sevgiliniz ile gitmek istediğiniz ülke ya da görmek istediğiniz tarihi bir yer artık tek siparişiniz ile sizlerle. Seçmiş olduğunuz yerin resmini pastanızın üzerine istediğiniz güzel ve anlamlı bir söz ile yazabilir ve sizlere unutulmaz, her zaman hatırlayacağınız güzel bir o kadar da lezzetli anılar bırakabiliriz. Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. İstediğiniz bütün takımlara özel olarak yapılmaktadır. Aşk Temalı Resimli Pasta modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

4-) Sevgiliye Resimli Pasta: Sevgiliniz ile geçirdiğiniz her saat, saniye, dakika herkes için önemlidir. Eğer bu zaman aralıkları haftalar aylar ve yılları tamamlardı ise, kutlaması ayrı bir keyifli ve mutlu edecek boyutlara ulaşır. Sizin için değerli ve önemli olan bu güzel anılarınızı kutlarken ne kadar önemli ve titiz bir o kadar da stresli bir hazırlık yapıldığının farkındayız. Sizin için ömeli olan ve önemli olan gününüzü kutlarken bizi tercih edenler ve edeceklere şimdiden teşekkür ederiz. Her siparişimiz sanki bizim özel bir günümüz gibi hazırladığımız, özen ve titiz bir şekilde tasarımını yaptığımız pasta modellerimizi yerken lezzeti damağınıza kazınacak. Sevgilinizin ile Yıl Dönümünüzü kutlarken, güzel bir Resimli pasta ile sürpriz ve unutulmaz bir hatıra için hemen sipariş verebilirsiniz. Sevgiliye Resimli Pasta modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

5-) Kalpli Resimli Sevgili Pastası: Sevgilinizle aynı karaler içinde çekilmiş bir fotoğrafınız ile sevdiğinize özel bir sürpriz yaparak aranızdaki sevgiyi güçlendirmek istemez misiniz ? Sizin için özel olarak tasarlanmış olan ve birlikte güzel bir anınızı ölümsüzleştiriğiniz güzel bir görseli pastanızın üzerine süslemeli bir şekilde sizlere sunmaktan keyif duyarız. Etrafında bulunan kalpli ya da sizin istediğiniz çerçeve ile tasarlanarak sizlere sunacağımız en lezzetli pasta modelimiz. Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. İstediğiniz bütün takımlara özel olarak yapılmaktadır. Kalpli Resimli Sevgili Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.