PUBG Doğum Günü Konsepti Nasıl Hazırlanır?

PUBG, son yılların en çok tercih edilen oyunları arasında yer almaktadır. Her yaştan ve cinsiyetten kişinin severek oynadığı oyun, doğum günü konseptlerinin de vazgeçilmezi olmayı başarmıştır. Genellikle çocukların doğum günlerinde PUBG temalı sürpriz hazırlanması son derece modadır. Fakat yetişkinlere hazırlanmıyor sanmayın. Özellikle Türkiye’de yetişkinlere de doğum gününden, düğün gecesine kadar birçok özel günde PUBG konseptli sürpriz hazırlandı. Eğer siz de PUBG doğum günü konsepti nasıl hazırlanır merak ediyorsanız bu yazı tam size göre.

1.PUBG Yaş Pastası

Elbette tüm özel günlerin olmazsa olmaz lezzeti yaş pastadır. Doğum günü hazırlamak için ilk olarak yaş pastanıza karar vermeniz gerekir. Sayfamızda birçok PUBG yaş pastası bulunur. Pastaların hem dikdörtgen hem de kareli şekilleri vardır.

Pasta seçiminde bulunurken; klasik PUBG logosunu kullanabilirsiniz. Ama biraz daha özel bir şey istiyorsanız, butik pasta seçeneklerine göz atabilirsiniz. PUBG yaş pastaları 10 kişiden 35 kişiye kadar hazırlatılabilir. Ayrıca, ürünün içeriğine de damak zevklerinize göre karar verebilirsiniz.

2. PUBG Süsleri

Konsept doğum günü denildiğinde akıllara tüm detayların aynı modelden oluşması gelir. PUBG konseptinde de durum böyledir. Tabak, bardak, peçete ve balon seçiminizde mutlaka PUBG karakterine sahip olan modelleri seçmelisiniz. Ayrıca, kapıya “Hoş geldiniz” yazan karakter simgeli bir yazı yazarak, konuklarınızı daha girişten şaşırtmaya başlayabilirsiniz.

3. Hadi İyisin Çorba Parası Çıktı

PUBG oyununda birinci olan oyuncuya “Hadi iyisin, çorba parası çıktı” yazısı gösterilir. Siz de konuşma balonu satın alırken, PUBG metinleri olan tercihlerde bulunabilirsiniz. Bu konuşma kâğıtlarında şu cümleler yer almalıdır:

- Düşman görüldü!

- Yardım!

- Etrafıma!

- Hadi gidelim!

- Hücum!

Eğer bu konuşmaları bulamazsanız özel olarak yaptırabilirsiniz. Ayrıca, doğum günü yapacağınız mekâna da bu tarz sözler asabilirsiniz.

4. Drop Süslemesi

Drop şeklinde kutu alarak, gelen konukları şaşırtabilirsiniz. Eğer, bulamayacağınızı düşünüyorsanız kendiniz de renkli kâğıtlar yardımı ile oluşturabilirsiniz. Drop’un içine ufak tefek hediyeler koyarak, unutulmaz doğum gününün mimarlığını yapabilirsiniz.

5. Müzik

PUBG’nin bir müziği vardır. Bu müzik arabaya binerken de oyun başlarken de çalar. Doğum günü konseptinize uygun olması için tam pasta üflenirken bu müziği açmanız gerekir.( Müziğin ismi: Alan Walker – On my way)

6. Sis Bombası

Eğer açık havada doğum günü organize ettiyseniz çok şanslısınız. Rengârenk sis bombaları satın alarak tıpkı oyundaki gibi eğlenceli görünüm ortaya çıkarabilirsiniz. Sis bombaların birçok renk seçeneği vardır. Ancak kırmızı seçerseniz oyunun konsepti ile daha uygun olacaktır.

7. Pasta Süslemeleri

PUBG konseptinde pasta süslemeleri de önemlidir. Küçük cupcakeler yaparak üzerine PUBG sloganından oluşan kürdanlar koyabilirsiniz. Bu sayede masadaki bütünlüğü de korumuş olursunuz. Ayrıca; gelen konuklara vermek üzere, buzdolabı süsü ve açacak gibi ufak sürprizler de satın alabilirsiniz.

Sitemizdeki Pubg Doğum Günü Pastası ve Diğer modellerini link üzerinden inceleye bilirsiniz.