Sizler için Erkek Çocuk Pastaları Kategorisinden birbirinden farklı tasarımları ile, en çok tercih edilen ve bir o kadar da lezzetli olan pasta modellerimizi aşağıdaki gibi sıraladık.

1-) Formula1 Çocuk Doğum Günü Pastası: Araba tutkusu ile yanıp tutuşan, bir gün araba sürme hayali ile günlerini geçiren ve ehliyetini almak için gün sayan Erkek Çocuklarına özek olarak tasarlanmış olan Formula1 Çocuk Doğum Günü Pastası. En çok tercih edilen pasta modellerimizden bir tanesidir. Temiz ve titiz bir çalışma ile ortaya hem görsel olarak hem de lezzet olarak sizi ve Erkek Çocuklarını tatmin edebilecek bir pasta modelidir. Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. Arabaları seven erkek çocuklar için bire bir olan pasta modelimiz Formula1 Çocuk Doğum Günü Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

2-) Fanatik Erkek Çocuk Doğum Günü Pastası: Küçük futbol sevladılarımızı da unutmadık! Sabah akşam top peşinde koşcanlar, bir gün futbolcu olma hayali ile yaşayanlar, yeteneklerini sergilemek için canla başla dişini canına takarak, hayatı pahasına futbol oynayanlara için. Tuttuğu takıma göre ya da talep ettiğinize göre Özel ve günlük olarak tasarladığımız pasta modellerimizden bir tanesidir.Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. İstediğiniz bütün takımlara özel olarak yapılmaktadır. Arabaları seven erkek çocuklar için bire bir olan pasta modelimiz Fanatik Erkek Çocuk Doğum Günü Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

3-) Sihirli Harry Potter Butik Pastası: Harry Potter serilerini izledikten sonra büyüsüne kapılan, hayal gücü gelişen ve PotterHead yani Harry Potter hayranı kişilere verilen isim. Çocukların Sevdiği ya da İstediği Takıma göre (Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw, Slytherin) gibi pasta modellerin yapıldığı ve bir o kadar da lezzetli olan Sihirli Harry Potter Butik Pastası. Film Serisinden daha çok seveceğiniz, ne zaman Harry Potter izleseniz bizi, pastamızı ve lezzetini hatırlayacağınız muhteşem tasarımlı doğum günü pastası. Sihirli Harry Potter Butik Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

4-) Oyuncu (Gamer) Doğum Günü Pastası: 1999 da yazılan ve 2000 de filmi çıkarılan Battle Royale bir filmden esinlenen daha sonra 2012 de bir oyun firması tarafından çıkartılan ve 2017 de yaygınlaşan, günümüzün en popüler oyunlarından olan Pubg, Fortnite, Apex Legend kısaca FPS ve Hayatta Kalma vb. tarzı oyunları sevenlere özel olarak modellediğimiz Gamer Doğum Günü Pastası. Oyun oynarken pastanızın lezzetiyle daha da mutlu olacağınız ve belki de oyunu kazanacağınız, lezzetli ve en çok tercih edilen pastalarımızdan bir tanesidir. Gerçeğini aratmayan kuşların tasarımı ve kokusu ile sanki doğa yürüyüşü yapıyormuş gibi bir havası olan, pasta modelimiz yine en çok tercih edilen modellerimizden biridir. Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. Oyuncu (Gamer) Doğum Günü Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.

5-) Süper Kahramanlar Doğum Günü Pastası: Son zamanların en çok izlenen ve sevilen Süper Kahraman Filmlerinden biri olan, bir çok çocuk ya da yetişkini büyük hayranı olduğu ve çok güzel bir final yapan Yenilmezler hayranları için güzel görünüşlü ve lezzetli olan Süper Kahramanlar Doğum Günü Pasta modelimiz. Talep ettiğiniz gibi yazılar, figürler, renkler vb. değişiklikler yapılmaktadır. Süper Kahramanlar Doğum Günü Pastası modelini detaylı incelemek ya da sipariş vermek için görsele tıklamanız yeterlidir.