Meyve Sepeti Nedir ?

Estetik görselliği olabilmesi için uygun ebatlarda taze meyve dilimlerinin, çikolata, beyaz çikolata, fıstık, fındık vb. çeşitli soslarla süslenerek çiçek veya bir şekil ortaya konularak hazırlanana aranjmanların genel ismidir. Tamamen katkısız, sağlıklı ve yenilebilirdir. Sevdiklerinize özel günlerde hediye olarak göndere bilir onların bu özel gününde mutluluklarına ortak olabilirsiniz. Özel günlerin yanın yüksek kalorili tatlılardan uzak duranlar için hazır ürün tüketmeyen meyve severler için her zaman tüketilebilecek güzel sağlıklı ürünlerdir. Ürünler günlük olarak taze şekilde üretilir ve de günlük olarak tüketilmesi tavsiye edilir. Yaz günlerinde hafif lezzetler tüketmek isteyenler için ideal bir lezzettir. Çikolata severler içinse çiçek formundaki meyvelerin çikolata kaplı alternatifleri de çikolata severleri oldukça memnun edecektir.

Meyve Sepeti Nereden Nasıl Alınır ?

Meyve Sepeti aranjmanları sitemizde her kategoride mevcuttur. Özenle seçilmiş günlük olarak hazırlanan lezzetli modellerimizi sitemiz üzerinden online olarak satın alabilirsiniz. Yapmanız gereken meyve sepetini hangi amaçla kullanacağınızı veya hediye olarak göndereceğinizi seçip hemen sipariş verebilirsiniz. Kredi Kartı veya Havale ödeme seçenekleri ile hızlı ödeme kolaylığından yararlanabilirsiniz.

Meyve Sepeti dağıtım alanları ?

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere iç Anadolu bölgesine de aynı gün teslimatımız bulunuyor. İzmit, Bursa, Samsun, Mersin, Konya, Eskişehir ve Adana bölgesine sitemizde bulunan bütün ürünlerde online hizmetimiz açık bulunmaktadır. Sadece İstanbul değil bu illerimizde bulunan sevdiklerinize ve yakınlarınıza ürün göndere bilirsiniz.

Hangi Kutlamalara meyve sepeti gönderilir ?

Bir çok kutlama için meyve sepeti anlamlı ve güzel bir hediye olacaktır. Bunun yanı sıra sadece Doğum Günü değil. Özür dileme, Yeni iş, Bebek Karşılaması ve daha bir çok kategori içinde tercih edilmektedir. Meyve sepeti pazarında ilk olarak doğum günü hediyeleri olarak başlayıp aranjman genişliğine göre her kategoriye uygulanmıştır. Bu blog yazımızda kategoriye göre göndere bileceğiniz hediyeleri sizler için özel olarak seçtik.

En Taze Meyvelerden oluşan süper bir aranjman Bahar Havası Meyve Sepeti Sadece Meyve severler için.

Özür Dilemek için müthiş bir tercih Özür Dileme Sepeti

Yıl Dönümü İçin size yakışacak VIP bir Meyve Sepeti

Sevgilinize özel alabileceğiniz mükemmel bir arajman olan Mutluluk Armağanı Meyve Sepeti

Diğer Meyve Sepeti Modellerini bu link üzerinden inceleye bilirsiniz.